0722 709 450 ; 0753 700 638 office@geoalimar.ro

Conectare

Înregistrare

După crearea unui cont, veți putea să monitorizați status-ul plăților personale, puteți vedea confirmarea și de asemenea puteți acorda o notă și o recenzie după terminarea pachetului turistic achiziționat.
Utilizator*
Parola*
Confirmă Parola*
Prenume*
Nume*
Email*
Telefon*
Țara*
* Crearea unui cont de client înseamnă automat acceptarea paginii de Termeni și condiții și Termeni de confidențialitate.

Deja client?

Conectare
0722 709 450 ; 0753 700 638 office@geoalimar.ro

Conectare

Înregistrare

După crearea unui cont, veți putea să monitorizați status-ul plăților personale, puteți vedea confirmarea și de asemenea puteți acorda o notă și o recenzie după terminarea pachetului turistic achiziționat.
Utilizator*
Parola*
Confirmă Parola*
Prenume*
Nume*
Email*
Telefon*
Țara*
* Crearea unui cont de client înseamnă automat acceptarea paginii de Termeni și condiții și Termeni de confidențialitate.

Deja client?

Conectare

Obievtive turistice în Paris

Paris, dincolo de cuvinte

Simbol al Parisului ramane insa mereu eternul Turn Eiffel, care se inalta din centrul aglomeratiei urbane, netemator spre nori. Daca te uiti cu atentie este o priveliste ce poate da fiori, prin maretia si grandoarea constructiei. Locul este mereu intesat de turisti, iar pentru vizitare in sezonul estival este nevoie de cateva ore la coada pentru procurarea biletelor. Chiar si cand vremea este mohorata, chiar si iarna, cand Parisul poarta haine albe, langa Turnul Eiffel este mereu aglomeratie. In aceste conditii vitrege insa coada la bilete se reduce, la fel si timpul de asteptare care scade la cel mult 2 ore. Cel mai scump bilet este pentru ultimul etaj. Costa 12 euro de persoana, insa din inaltul cerului privelistea panoramica deasupra Parisului este uimitoare. Turistii au insa la dispozitie mai multe tipuri de bilete in functie de etajul la care vor sa urce, iar preturile variaza in functie de aceste variante.

Un alt punct de interes in Paris este celebra Catedrala Notre Dame unde slujbele se tin printre murmurul turistilor. Aceasta constructie grandioasa se afla pe cheiul stang al Senei si poate fi  admirata inclusiv de pe apa. Pentru aceasta varianta turistii pot achizitiona o calatorie cu un bateau-mouche. Desi nu este cea mai mare catedrala din lume,  Notre Dame este celebra pentru arta gotica in care a fost creata. Este atat de faimoasa incat poate fi comparata cu o mica insula in inima orasului. Constructia a inceput in 1163 si a fost menita sa evoce stilul gotic ce reflecta statutul de capitala al Parisului, statut pe care il poarta de mai bine de 1500 de ani. Iar pentru ca Notre Dame a insemnat inceputul, dupa acest model au fost inaltate apoi pe intreg teritoriul Frantei si alte catedrale, printre acestea si Catedrala din Amiens, Chartres sau Rheims. Turistii au acces in interior  zilnic intre 8.00 si 18.45, cu exceptia unor sarbatori, cand slujbele se tin cu usile inchise. Cine trece de portile lui Notre Dame poate fi sigur ca va lua acasa cel putin o imagine din interior, si asta pentru ca se poate filma inauntru sau pot fi facute poze, spre deosebire de alte biserici sau monumente unde aceste lucruri sunt interzise.

Hoinărind pe Champs Elysees

Desi in sine nu este un monument, Champs-Elysees se numara printre principalele atractii turistice din Paris. Acest  bulevard este plin cu magazine ce invita pe oricine la o sesiune de cumparaturi. De aici si faima pe care a dobandit-o pentru luxul pe care il afiseaza in vitrine, obiectele exclusiviste si de calitate, si de ce nu preturile cu multe zerouri ale unor articole. Champs-Elysees a fost creat initial ca o extensie a Jardin des Tuileries, iar cel care a construit acest drum la sfarsitul secolului al XVII-lea a fost Le Notre. In prezent pe  Champs-Elysees se afla o multime de restaurante, cafenele si magazine de lux. Cei care aleg o plimbare si vor cu aceasta ocazie sa admire privelistea se pot odihni pe una din bancutele amplasate pe acest bulevard parizian.

Un oraș absolut remarcabil sub toate aspectele. Merită vizitat măcar o dată în viață.

Basilica Sacré-Cœur

La capatul de Vest al bulevard-ului Champs-Élysées se regaseste Arcul de Triumf. Constructie ridicata initial ca un omagiu in onoarea celor ce au luptat pentru Franta, a ramas un simbol al Frantei dupa razboaiele purtate de Napoleon. Cum vorbim despre un edificiu ce aminteste de jertfa ostasilor francezi este normal ca Arcul de Triumf sa aiba inscriptionate de fatada, in interior si deasupra,  numele tuturor generalilor si razboaielor purtate.

Un sejur in Paris trebuie sa includa si o oprire la Bazilica Sacré-Cœur. Aceasta biserica in traducere „Bazilica Inimilor Pure” se afla in varful binecunoscutului deal Montmartre. Lacasul de cult a fost inaltat in totalitate din donatiile facute de credinciosii francezi in memoria victimelor razboiului Franco-Prusac 1870-1871. Pentru a ajunge in domul bazilicii este necesar un anume efort fizic, deoarece constructia are in total 234 de trepte. Privelistea insa este deosebita si reflecta o buna parte din Paris.

Profitați de ofertele viitoare tip City Break în Paris

În curând vom lansa mai multe produse care se vor adresa turiștilor iubitori de excursii tip city break. Vom încerca, în primă instanță, să introducem în ofertă marile capitale europene.